Nu bliver Ørestad Syd lidt grimmere!

GRIM åbner nemlig et nyt afhentningssted i samarbejde med den urbane gårdbutik og eventcafé, COBRAcph

Den ligger på Asger Jorns Allé 9A , 2300 København S, lige ved Vestamager station. Der er allerede åbent for tilmeldinger og du kan hente din GRIM kasse i den flotte gårdbutik fra d. 13. August hvor du kan sige hej til din nabo og købe en lækker kop kaffe med på vejen på 20%! Du vælger bare COBRAcph som afhentningssted når du tilmelder dig på hjemmesiden her.

Fællesskab, ansvarligt forbrug og støtte til lokale virksomheder

Lige så meget som GRIM handler om at stoppe madspild handler det om fællesskab og det at mødes over gode projekter, dejlige middage og ønsket om en bedre verden. Et sådan fællesskab kommer ikke af sig selv, det ved vi, det opstår i mødet med andre ligesindede, og sådanne møder kræver et rum - et rum vi meget gerne vil skabe - og det er derfor vi åbner afhentningssteder over hele landet i samarbejde med lokale virksomheder.

Vi startede med at tilbyde afhentning af vores økologiske grøntsagskasser for ca. 1.5 år siden, for at tilbyde vores GRIMlings i nærområdet en måde at reducere transportomkostninger og -emissioner, og til dato er det næsten ⅓ del af alle vores kunder der selv henter deres kasser.

Det er selvfølgelig stadig en mulighed at få leveret din kasse helt hjem til på hele Amager, men en anden god grund til at vi åbner flere afhentningssteder er, at flere og flere ønsker at gå den ekstra mil, spare på Co2’en og hente deres kasse selv og det kan vi jo kun råbe hurra for!

Vi kender selv til at være helt grønne på markedet med kun en lille gruppe kunder og hvor meget det kræver at sprede sit budskab og komme ud til nye mennesker, og det er derfor vi indgår samarbejder med lokale virksomheder, nogle mere nyopstartede end andre, så vi kan hjælpe hinanden med at gro og ændre verden til det bedre sammen.

Giv 20 få 20 - sådan fungerer afhentningen

Når du henter din kasse hos COBRAcph giver du 20kr for leveringen af din GRIM kasse, så vi dækker den lille transportudgift og kan sørge for at dine grøntsager bliver fragtet på den mest bæredygtige måde. Tilbage får du 20% på udvalgte varer i butikken, der blandt andet sælger kaffe, brød og specialvarer, når du henter din GRIM kasse - dét er en god deal!

Hvis du vælger at hente din GRIM kasse hos COBRAcph kan den hentes om torsdagen mellem kl. 16.00 - 18.00. Når du bestiller din kasse modtager du først en ordrebekræftelse og dagen før den kan hentes modtager du en SMS der minder dig om at der er en kasse klar til dig. Det eneste du skal gøre er at komme forbi indenfor det givne tidsrum, vise din SMS til den søde GRIMling der står i butikken og modtage dine grøntsager - det bliver næsten ikke nemmere.

Hvorfor COBRAcph?

COBRAcph er startet af lokale ildsjæle ud fra et ønske om en større fællesskabsfølelse i det nye område Ørestad Syd og hos GRIM elsker vi gode fællesskaber! Derudover handler de lokalt og alt hvad de sælger i den hyggelige butik er økologisk. Vi behøvede ikke engang selv at opsnuse det skønne sted, de kontaktede os for lang tid tilbage, fordi de allerede der kunne se at GRIM og COBRA var det perfekte match.

Udover at være en skøn lille gårdbutik er COBRAcph også en eventcafé der afholder hyggelige koncerter, grill og komsammen for alle de lokale i det nybyggede område Ørestad Syd.

Gårdbutikken er opkaldt efter 1940’erne og 1950’ernes kunstneriske avantgardebevægelse COBRA, hvis kunstnere lægger navn til gaden hvor butikken ligger samt de omkringliggende. Lidt ligesom Asger Jorn tager både COBRAcph og GRIM et gammelt landskabsmaleri og tilføjer farver, figurer (og grimme grøntsager) for at ryste op i gamle vaner og gøre klar til en ny tid med en ny virkelighed. En hvor vi tænker bæredygtigt, køber økologisk og lokalt og styrker de fællesskaber vi er en del af.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til GRIM familien d. 13. August hos COBRAcph!

Tilmelde dig afhentning i Cobra her.

Want to make delicious recipes like this at home?

All of our recipes are created with inspiration from our Eat Grim-boxes. If you are interested in starting your own subscription, and getting fruit & veg delivered straight to your door, then see our different boxes below.

Our Eat Grim-boxes

Mixy-box

Available in three sizes, with options fitting everything from singles to larger families.

Filled with a variety of organic fruits and vegetables, and comes with curated recipes, so you'll never be lacking inspiration in the kitchen.

Read more

Fruity-box

Available in one size, and perfect for those who love fruits and healthy snacking.

The box is filled with organic fruits, has at least 4+ kg of produce, with 4-5 types of fruits, fitting households of between 2 - 4 people.

Read more

Family-box

Avilable in one size, and perfect for families with young kids or teens.

This box contains a good mix of classic and well-known fruits and vegetables, which are easy to cook with. You get 8-10 kg of produce, and 11+ types of different fruit and veg.

Read more