Tzatziki med persille

 

Få et lækkert tilbehør ud af dine skæve agurker, ved at lave denne fantastiske dip til dine andre sommerretter.

TILBEHØR / 3-4 SERVERINGER / 15 MIN / NEM

INGREDIENSER

  • 1 stor agurk

  • 2-3 fed hvidløg

  • Et bundt persille

  • 3-4 dl soya yoghurt, naturel

  • Salt

  • Peber

SÅDAN LAVER DU DET

  1. Riv agurken fint.

  2. Dræn den revne agurk i en si eller lignende, og pres væden ud med hænderne, så mest muligt vand fjernes.

  3. Hak hvidløget og persillen i mindre stykker.

  4. Bland hvidløg, persille, agurk og soya yoghurt.

  5. Smag til med lidt salt og peber.

  6. Velbekomme!

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Sofie Birkelyng