Share the Pear - det har aldrig været federe at invitere venner til Eat Grim

Festival-billetter og høje rabatter - det har aldrig været federe at invitere venner til Eat Grim-familien! 

For at fejre den nye sæson (der vil forkæle os med alverdens frisk og juicy frugt og grønt) og i anledning af vores nye pæreformede look, har vi valgt at skrue vores henvisningsrabat i vejret. Når du henviser en ven til et Eat Grim-abonnement sparer i begge 50% på jeres næste kasse. Fedt, ikke?

Desuden vil vi i juni måned takke Grimlings, der deler pæren og henviser venner, med noget helt specielt. 

Vi udlodder nemlig 1 billet til Danmarks nye bæredygtige festival Tomorrow Festival (lørdag, 4. september) til de første 20 Grimlings, der henviser to venner eller mere til Eat Grim. Den der henviser flest vil få lækre overraskelser til at forsøde festival-oplevelsen. 

Så du troede ikke du skulle på festival denne sommer? Tro om igen, og del pæren Grimling.

Read more about Tomorrow Festival

 

Sådan henviser du venner

Tilmeld dig, eller hvis du allerede er kunde, log ind på din kundekonto hos Eat Grim. Fra din kundekonto får du adgang til dit personlige link, som kan deles med familie og venner. Du finder linket ved at klikke på “Henvis en ven” i menuen i venstre side, og et nyt vindue vil poppe op med dit personlige link, som du straks kan begynde at dele det med dine venner og familie.

Vilkår og betingelser

 1. Promotoren er Eat Grim IVS, der har registreret kontor på Frederiksborgvej 59, 2400 København NV.
 2. Deltagelse i konkurrencen er åben for alle Eat Grim abonnementskunder.
 3. Der kan kun uddeles en præmie pr. kunde.
 4. Konkurrencen løber fra d. 1. juni 2021, til d. 30. juni 2021.
 5. Der tages ikke ansvar for nogen form for fejlagtige henvisninger.
 6. For at deltage i konkurrencen, skal du bruge et personligt link, som du kan få adgang til ved at logge ind på din kundekonto og klikke “Henvis en ven”. Et pop-up vindue vil komme frem og vise dig dit personlige link. Del dette link med dine venner. Du kan læse mere om at henvise venner her.
 7. Promotoren forbeholder retten til at annullere eller korrigere konkurrencen uden yderligere varsel. Enhver ændring af konkurrencen vil blive meddelt til deltagerne hurtigst muligt af promotoren.
 8. Promotoren er ikke ansvarlig for fejlagtige detaljer om præmier leveret til deltagere af en tredjepart som del af konkurrencen.
 9. Præmien er som følger: 1 billet til Tomorrow Festival, lørdag d. 4. september 2021. Hovedpræmien er 1 billet til Tomorrow Festival, lørdag d. 4. september 2021 og en yderligere overraskelse der vil blive offentliggjort hurtigst muligt.
  1. Præmien er som beskrevet og ingen monetær eller anden form for udbetaling vil blive tilbudt. Præmierne kan ikke videregives. Præmierne er afhængige af tilgængelighed og vi forbeholder os rettigheden til at udskifte præmien med en anden af lignende værdi uden yderligere varsel.
 10. Vinderne vil blive valgt på følgende måde:
  1. De første tyve kunder der henviser to eller flere venner til Eat Grim, vil modtage præmien. Kun gyldige henvisninger vil blive talt. Læs mere om gyldige henvisninger her.
  2. Kunden der henviser flest kunder under konkurrencens forløb vil modtage hovedpræmien. Kun gyldige henvisninger vil blive talt. Læs mere om gyldige henvisninger her.
 11. Vinderen vil blive underrettet via email senest 28 dage efter konkurrencen ender. Hvis vinderen ikke kan kontaktes eller ikke indløser deres præmie 14 dage efter de har modtaget underretningen, forbeholder vi os retten til at tilbagetrække præmien fra vinderen og vælge en erstattende vinder.
 12. Promotoren vil underrette vinderen om hvornår og hvor præmien kan indløses.
 13. Ved at deltage i denne konkurrence, indikerer deltageren deres fulde accept til at blive bundet af disse vilkår og betingelser.
 14. Eat Grim forbeholder også retten til at annullere konkurrencen hvis omstændigheder opstår uden for dennes kontrol.