Agurkesalat med yoghurt

cucumber salad with yogurt

FROKOST ELLER TILBEHØR / 10 MIN / 2 SERVERINGER / NEM

INGREDIENSER

  • 1 stor agurk (eller 2 små)
  • 4 tomater
  • 3 ferskner
  • 2 små skalotteløg
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld mynte
  • 3 spsk god kvalitet solsikkeolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 stor spsk yoghurt eller skyr

SÅDAN LAVER DU DET

1. Start med at skære fersknerne i kvarte, og fjern stenen indeni. Derefter grilles de på en grill, eller en pande. Jeg gav dem et par minutter. Men du bestemmer selv hvor grillede du foretrækker dem

2. Derefter hakkes tomater, agurk og løg. Bland fersknerne, grøntsagerne og urterne med citronsaft, solsikkeolie, salt og peber. Så tilsættes en stor spsk yoghurt ovenpå salaten. Hvis du har lyst, kan du tilføje lidt mere olie, salt og peber til sidst.

3. Server med et stykke friskbagt brød

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af EatRealBeReal.