Knækbrød med aubergine og tomater

SNACK / MORGENMAD / 20 MIN / 4 SERVERINGER / NEM

INGREDIENSER

  • 1 mellem aubergine

  • 1 tomat

  • 1 styk mozzarella

  • Nogle blade basilikum

  • 1 fed hvidløg, halveret

  • salt og peber, efter smag

  • 2 spsk Evo olie

SÅDAN LAVER DU DET

  1. Skær stilken / toppen af auberginen af. Halver den derefter på langs, og skær så de halve stykker i flere lange strimler. Skær strimlerne på tværs så du får små stykker.

  2. Placer en stegepande på mellem varme, og tilføj hvidløget. Et minut efter, tilføjes auberginen til panden. Lad det stege sammen i 15 minutter eller mere, mens der røres rundt, indtil auberginen er blød og let brunet. Juster varmen hvis det er nødvendigt, og fjern så hvidløget igen.

  3. I mellemtiden hakkes tomaten. På en serveringstallerken arrangeres knækbrødet. Derefter spredes auberginen ovenpå, den hakkede tomat puttes ovenpå, og til sidst lidt mozzarella. Pynt med blade fra basilikum, og krydr med peber. Tilføj endeligt lidt EVO olie inden servering.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Mad & Delicacy.