Frisk kålsalat med avocado

FROKOST / 20 MIN / 2 SERVERINGER / NEM 

INGREDIENSER

Kålsalat 

  • 2 store bundter krøllet kål, f.eks. grønkål, med stilkene fjernet og hakket i grove stykker

  • 3 spsk citronsaft

  • 1/2 tsk havsalt 

  • 1 spsk ahorn sirup 

  • 200g kogte grønne linser (en halv dåse) 

  • 1/2 avocado, i tynde skiver 

  • 2 håndfulde valnødder, grofthakket

  • 3 små radisser, i tynde skiver (gerne på et mandolinjern) 

  • 2 håndfulde friske urter (mynte, estragon, persille)

  • Toppet med syltede rødløg og sesamfrø 

SÅDAN GØR DU

  1. Tilføj den skyllede og skårne kål til en mellemstor skål. Tilsæt citronsaft og havsalt, og masser kålen med hænderne i ca 30 sekunder - 1 minut, indtil den bliver en frisk grøn farve.

  2. Tilføj ahorn sirup, linser, avocado, valnødder, radisser og friske urter, og vend det hele godt sammen. 

  3. Top med syltede rødløg og sesamfrø!

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på INstagram, og følg os via. @eatgrim.

Opskrift af Hannah Bacon