Fyldte peberfrugter

Prøv denne unikke måde at tilberede peberfrugt på. De er så utroligt gode, især takket være den cremede ost. Husk også at lave nogle fantastiske sprøde kartofler!

TILBEHØR / 4 SERVERINGER / 1 ½ TIME / NEM

Stuffed bell peppers with crispy potatoes and melted cheese

Ingredienser:

  • 4 mellemstore peberfrugter

  • 40 g revet parmesan ost

  • 40 g emmentaler (eller lignende) - i tern

  • 300 g ris

  • 2 mellemstore modne tomater, hakket

  • salt og chili, efter smag

  • 1 æg

  • en håndfuld basilikum og persille, skyllet og hakket

  • 1 fed hvidløg, hakket

  • ekstra jomfru olivenolie

  • 4 kartofler, skrællet og skåret på langs i strimler

Sådan gør du:

  1. Bring vand i kog i en gryde, tilføj salt og kog risene.

  2. Skær et lille stykke af toppen af hver peberfrugt, og fjern kernerne. I en skål tilføjes ostene, urterne, hvidløget og de hakkede tomater. Krydr med salt og chili, og tilføj så de kogte ris og ægget, inden det hele blandes sammen.

  3. Forvarm ovnen til 220ºC. Fordel en lige mængde af blandingen til hver peberfrugt, og placer dem så på en bageplade, inden olivenolie hældes over dem.

  4. Spred kartoflerne ind imellem peberfrugterne. Giv dem rigeligt med salt og olie. Fordel 2 spsk vand i det hele på kartoflerne. Dæk hver peberfrugt med den afskårne top fra tidligere. Bag i 30 minutter, indtil både kartofler og peberfrugt er gyldne. Serveres varm.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af MAD & DELICACY