Sommer coleslaw

Denne farverige og friske coleslaw salat er virkelig nem, rig på smag og forfriskende! Prøv at bland den med græsk yoghurt, og du har en himmelsk kombination. Denne opskrift fungerer godt som den er, men kan også inddrages som del af et større måltid.

SALAT OG TILBEHØR / 2 SERVERINGER / 30 MIN / NEM

A plate of summer coleslaw with purple tulips in the background

Ingredienser:

  • 3 mellem gulerødder

  • 1 lille æble

  • ½ rødkål

  • 1 fennikel

  • 2 forårsløg

Til dressing:

  • 3 spsk mayo

  • 240ml græsk yoghurt

  • saft fra ½ citron

  • 1 tsk sennep

  • 1tsk honning eller ahorn sirup

  • salt

  • peber

Sådan gør du:

  1. Skær alle grøntsagerne i tynde strimler, riv kun gulerødderne.

  2. Riv gulerødderne langs den lange side på et stort rivejern, så det bliver til tynde strimler.

  3. Forsøg også at skære forårsløg på langs.

  4. Bland alle ingredienserne til dressingen.

  5. Bland dressing og salaten godt sammen.

  6. Sæt det på køl, og når det er tid til servering, kan det nydes sammen med bl.a. bagte kartofler, grillede grøntsager eller ost.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.


RECIPE BY MARCELA SAMBOL