Bagte Røde Peberfrugter

Krydret med god olivenolie, hvidløg og persille

 

TILBEHØR / TILBEHØR / 1-2 SERVERINGER / NEM

Ingredienser

  • 2 mellemstore peberfrugter

  • 1 fed hvidløg

  • 10 blade persille

  • salt 

  • 2-3 spsk ekstra olivenolie 

roasted red peppers in a bowl

Sådan gør du 

  1. Tænd ovnen på 200 °C.

  2. Rens peberfrugter og placer dem på en bageplade. Sæt i ovnen. Efter 15 minutter vendes de, og bages i yderligere 15 minutter, indtil den øverste side er brunet og puffer op (omkring 30 minutter). 

  3. Læg dem i en plastik / papirspose, eller en lukket beholder til at afkøle. De vil begynde at svede, og være meget nemmere at pille. Når peberfrugterne er skrællet, fjernes kerner og stilk, og de skæres på langs i meget tynde strimler. Mariner strimlerne med salt, hvidløg og gode olivenolie, samt friskhakket persille. Sæt til side, og lad det marinere i mindst 30 minutter, op til 2 timer.

  4. Server i en pen skål eller et krus.

Opskrift af Mad & Delicacy 

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere