Tærte med rødkål og cheddar ost

Rødkål er overraskende godt i tærter. Denne let søde, let krydrede og cremede tærte, er en af de nemmeste måde at lave en hurtig snak på. Denne opskrift bruger færdiglavet tærtedej, så du ikke behøver at kæmpe med selv at skulle lave en dej - og lad os være ærlige, når det kommer til tærtedej, er det okay at tage den nemmere løsning.

TÆRTE / 6-8 SERVERINGER / 35 MIN / NEM

A serving of red cabbage pie, topped with cheddar cheese

Ingredienser

  • Et halvt hoved rødkål

  • 1 lag færdiglavet tærtedej 

  • Evo olie, salt og peber

  • 1 fed hvidløg

  • Cheddar ost, revet

Sådan gør du

  1. Skær rødkålen i tynde skiver. Forvarm samtidig ovnen til 200 grader C.

  2. Placer en stegepande på mellem varme, tilføj olie, hvidløg, peber og kål. Steg det sammen i panden, indtil det er blødt, men stadig med en lille smule bid. Tilføj salt og peber efter smag.

  3. Placer den færdiglavede tærtedej i en ovnfast tærteform. Tilføj cheddar ost til stegepanden, og vend det hele godt sammen.

  4. Med en gaffel, stik huller i tærtedejen. Hæld grøntsagsblandingen over, og fordel det i et plant lag med en ske. 

  5. Bag i den forvarmede ovn, ved 200 grader C, i omkring 20 min. Serveres varm.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Marinella Greco