Muffins med regnbue gulerødder og valnødder

Disse lækre gulerods-muffins er propfyldt med smag. God til morgenmaden, som snack på vejen, eller som dessert. De tager bare 35 minutter at lave, og er super nemme. De er ikke alt for søde, og én portion der burde være stor nok til hele familien. 

MORGENMAD / 4 SERVERINGER / 35 MIN / NEM

Rainbow carrot muffins and yellow flowers

Ingredienser:

 • 240g mel

 • 3 æg

 • 150g rapsolie

 • 250g regnbue gulerødder, skyllet og skrællet

 • 220g sukker

 • 10 g bagepulver (2 tsk)

 • 1 drys salt

 • valnøddekerner, som pynt

Sådan gør du:

 1. Forvarm ovnen til 175°C.

 2. Riv gulerødderne. Derefter blendes de i en food processer, tilføjes lidt olie, og blendes derefter videre, indtil cremet.

 3. Placer æg og sukker i en skål, og pisk godt sammen, indtil du har en klar, skummende blanding. Tilføj gulerods-cremen, og vend rundt med en spatel. Si mel og bagepulver ned i dejblandingen, og vend det hele godt sammen, indtil det er blødt og samlet.

 4. Forbered muffin forme, enten med smør, olie eller bagepapir, fyld dem så to-tredjedele op med dejen, og dekorer med en halv valnøddekerne. Bag i omkring 20 minutter, indtil en tandstikker eller kniv kommer rent ud. Lad dem køle af, og nyd som du ønsker det.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af MAD & DELICACY

 

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere