Kartoffel salat med persille-pesto

SALAT / 2 SERVERINGER / 60 MIN / NEM

A serving of potato salad with parsley-pesto

Ingredienser:

Pesto:

  • Et stort bundt persille (ca. 100 g)

  • ½-1 dl olie

  • 1 dl valnødder eller pinjekerner

  • ½ dl gærflager

  • ½-1 tsk. chiliflager

  • Salt

  • Peber

Salat:

  • ½ lille radicchio salat 

  • 120 g spinat, frisk

  • 400-500 g kartofler

  • Lidt rosmarin

  • Chili flager

  • Salt

  • Peber

Sådan gør du: 

  1. Først skylles og koges kartofler, og sæt dem til side til afkøling når de er møre.

  2. I mellemtiden laves pestoen.

  3. I en blender tilføjes alle ingredienser til pestoen i en blender.

  4. Blend og smag til med flere gærflager, olie, chiliflager, salt og peber.

  5. Skyl og hak radicchio salat og spinat i grove stykker, og placer derefter i en serveringsskål. 

  6. Tag de afkølede kartofler og bland dem så med persille pestoen, inden de tilføjes salatskålen.

  7. Velbekomme.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

    Opskrift af SOFIE BIRKELYNG