Mini appelsiner og små blomkål? Ja tak!

Et nyt økologisk, Italiensk landbrugs kooperativ slutter sig til Eat Grim

Hvis du er træt af kål, kartofler og rodfrugter, så har vi løsningen til dig - se efter hvad der er i sæson andre steder!

Som tiden går bliver vi kontaktet af flere og flere landbrug uden for Danmark, der siger at de har masser af frugter og grøntsager, som de ikke kan finde nogen som vil købe.

A farm and many different produce being grown

Husk på at vi ikke snakker om rådne tomater eller salater med insekter... vi snakker om appelsiner på størrelse med blommer, og gulerødder på størrelse med auberginer. Der er intet galt med råvarerne, de er bare anderledes.

Af den grund har vi sagt ja til at arbejde sammen med dette kooperativ, så vi kan bringe flere "grimme", lækre råvarer fra det Italienske syd til din tallerken. Byd ABA MEDITERRANEA S.C.A Cooperative velkommen!

ABA blev grundlagt i 2014, og har nu mere end 20 forskellige økologiske landbrug samlet fra regionen Apulia og Basilicata, der takket være deres varierede set af færdigheder og viden, har skabt et spændende portefølje af råvarer.

Samarbejdet kom til live da landbrugene oplevede problemer ved ikke at kunne håndtere hele processen fra produktion til levering selv, da der er så mange mellemled på hvert trin - derfor giver det perfekt mening at de slutter sig til Eat Grim, da vi bakker op om et decentraliseret fødevaresystem med kortere led.

Takket være ABA kan de nu samle deres stykke, og fokusere på at få den bedste kvalitet ud af deres råvarer, samtidig med at de fremmer en bæredygtigt og økologisk kultur i regionen. Hvor fantastisk!

Small citrus-fruits in a net bowl

De har en kæmpe varietet af råvarer tilgængelig, takket være den smukke sol som ALTID skinner på deres landbrug (sådan føles det i hvert fald når man bor i Danmark), de har bl.a. vindruer, citrusfrugter, kirsebær, blomkål, fennikel og meget mere.

Du kan læse mere på deres hjemmeside “The equilibrium of the earth always gives good fruits” — hold da op!

//Artikel skrevet af Filipa

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere