Porre, kartoffel og gulerods stuvning

De skiftende sæsoner kommer bedst til udtryk, med den store varietet af lækre stuvninger. Det er som et kram i en skål, og så er det samtidig et sundt og nærende måltid, der ikke tager lang tid at forberede. 

HOVEDRET / 2-4 SERVERINGER / 40 MIN / NEM

A bowl of leek, potato and carrot stew

Ingredienser:

  • 4 porrer

  • 2 store kartofler eller 4 små

  • ½ kg (eller mere) gulerødder

  • olivenolie

  • salt

  • peber

  • karry pulver

  • hvidløgspulver

  • tomat pure

Sådan gør du:

  1. Forbered grøntsagerne.

  2. Skyl og skær porrene.

  3. Skræl og skær kartofler i mundrette bidder.

  4. Skræl og skær gulerødderne som du ønsker det.

  5. Tilføj lidt olivenolie til en gryde, tilføj porrerne, salt og peber, og steg indtil blødt.

  6. Tilføj tomat pure, og lad det simre sammen, indtil det tykner.

  7. Derefter tilføjes kartofler, gulerødder samt vand eller bouillon, afhængig af hvad du foretrækker, så det dækker ingredienserne.

  8. Kog grøntsagerne indtil møre.

  9. I mellemtiden smages stuvningen til.

  10. Serveres varm. Velbekomme!

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af MARCELA SAMBOL