Salat med Jordskok og Artiskok

med grønkål og granatæblekerner

En super nem salat, der kun kræver få ingredienser, og er perfekt med en let syrlig dressing. 

SALAT - 2 SERVERINGER - 35 MIN - NEM

Jerusalem Artichoke Salad on a plate

INGREDIENSER

  • 10 jordskokker

  • 10 blade kål

  • 1 håndfuld granatæblekerner

  • 1 håndfuld hakkede mandler eller hasselnødder

  • Olivenolie, salt og peber

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 200 grader C, varmluft.

  2. Skrub dine jordskokker, skær dem i tykke skiver, tilføj dem til en skål og vend med olivenolie, salt og peber. Bland sammen, placer på en rist med bagepapir, og sæt i ovnen i 25-30 minutter.

  3. Mens du venter, skyl kålen og skær i mundrette stykker. Brug den samme skål som til jordskokkerne, og bland med lidt mere olivenolie, salt og peber. Placer i ovnen, når der er 5 minutter tilbage til jordskokkerne er klar.

  4. Hak groft mandler, og forbered granatæblekerne. Se vores guide her på hvordan du kan få fat i granatæblekerner, uden at lave et stort rod.

  5. Tag grøntsagerne ud af ovnen, og bland det hele sammen. Server efter det har kølet lidt af, og velbekomme! 

Husk at tag dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift og billede af Camille Maja

A lined baking tray with slices of potatoes