Evighedsgrøn pasta med peberfrugt og burrata

Denne ret symboliserer den perfekte symfoni mellem en smuk rød tomatsauce, og det friske grønne fra basilikum og porrer, hvorfor ikke give det et forsøg?

HOVEDRET / 2-3 SERVERINGER / 40 MIN / NEM

Ingredienser 

 • 2 røde snackpeber

 • 2 porrer

 • 8 spsk tomat pure 

 • EVO olie og salt

 • 320 g maccheroncini pasta  

 • lidt basilikum blade

 • 1 burrata ost

evergreen burato cheese and pepper pasta in a black pot

Sådan gør du 

 1. Fjern den mørkegrønne top af porrerne (gem dem til f.eks. at lave bouillon), og skær også et stykke of roden af. Skær derefter i tynde skiver.

 2. Halver peberfrugterne. Fjern kernerne og den grønne top, inden peberfrugten så skæres i strimler.

 3. Varm en stor stegepande ved mellem-høj varme. Hæld olie i, og tilføj derefter porre skiverne. Lad dem sautere i et par minutter, under omrøring. Tilføj så peberfrugterne, rør rundt og sauter, indtil grøntsagerne er godt bløde.

 4. Tilføj tomat pure, et halvt glas vand, og lidt salt. Sænk varmen, og lad det simre i 20 minutters tid. Undervejs kan du tjekke, om tomatsaucen bliver for tyk, eller brænder fast i bunden. Hvis det sker, kan du tilføje lidt vand, og røre rundt.

 5. I mellemtiden bringes en stor gryde med vand i kog. 

 6. Når saucen er klar, hældes den i en food processor, og blendes med basilikum blade - du kan evt. også bruge en stavblender. Skær burrate i halv, og brug en ske til at få fat i det cremede indre, som derefter blandes sammen med saucen.

 7. Når vandet koger tilføjes pastaen. Rør rundt, og tilføj saltet når vandet er kommer i kog igen. Lad det koge efter instrukserne på pakken. Dræn derefter pastaen, og vend den rundt med saucen. Top med den overskydende burrata, skåret i mindre stykker.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Mad & Delicacy 

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere