Lækker kartoffelsalt med hjemmelavet mayo, kål og masser af urter!

Lavet med @eatgrim kartofler fra @mejnerts_framuldtilmund, frisk basilikum fra denne uges kasse - og overskydende purløg og citroner fra sidste uge.
🥔🥔🥔

HOVEDRET / 20 - 30 MINUTTER / 4 SERVERINGER / NEM

A plate with a delicious fresh and herb-filled potato salad

INGREDIENSER

  • 1 æggeblomme

  • 120 ml rapsolie

  • 2 spsk dijon sennep

  • urter efter præference, jeg brugte purløg, persille, mynte og basilikum.

  • en håndfuld kartofler

  • 1 hvid spidskål

  • en håndfuld ærter

  • 1 citron

SÅDAN GØR DU

  1. Brug en stavblender til at blande 1 æggeblomme, med 2 spsk dijon. Hæld så langsomt olien i blandingen, så den samles. Dette kan tage et par minutter.

  2. Kog kartoflerne, indtil en tandstikker eller kniv nemt kommer fri, når du stikker i en af dem.

  3. Hak urterne.

  4. Blancher ærterne og kålen i et vandbad med en smule smør, indtil de får en lys grøn farve, tager et par sekunder.

  5. Bland alle ingredienser sammen, krydr med salt, tilføj et skvæt citronsaft og citronskal ovenpå, inden servering.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim. 

Opskrift af Carolin Schiemer