Knækbrød med aubergine og tomater

SNACK / MORGENMAD / 20 MIN / 4 SERVERINGER / NEM

INGREDIENSER

  • 1 mellem aubergine

  • 1 tomat

  • 1 styk mozzarella

  • Nogle blade basilikum

  • 1 fed hvidløg, halveret

  • salt og peber, efter smag

  • 2 spsk Evo olie

SÅDAN LAVER DU DET

  1. Skær stilken / toppen af auberginen af. Halver den derefter på langs, og skær så de halve stykker i flere lange strimler. Skær strimlerne på tværs så du får små stykker.

  2. Placer en stegepande på mellem varme, og tilføj hvidløget. Et minut efter, tilføjes auberginen til panden. Lad det stege sammen i 15 minutter eller mere, mens der røres rundt, indtil auberginen er blød og let brunet. Juster varmen hvis det er nødvendigt, og fjern så hvidløget igen.

  3. I mellemtiden hakkes tomaten. På en serveringstallerken arrangeres knækbrødet. Derefter spredes auberginen ovenpå, den hakkede tomat puttes ovenpå, og til sidst lidt mozzarella. Pynt med blade fra basilikum, og krydr med peber. Tilføj endeligt lidt EVO olie inden servering.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Mad & Delicacy.

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere