Cremet svampe og squash pasta

En ret som hele familien vil elske. Prøv denne hurtige og nemme pastaret, fyldt med svampe og squash. Glem ikke at tilføje noget lækker parmesanost og friskhakket persille til sidst.

PASTA / 3 SERVERINGER / 45 MIN / NEM

A bowl of creamy mushrooms and zucchini pasta and a salad on the side

 

Ingredienser:

  • 100g svampe, f.eks. champignon eller østershatte

  • 3 små squash / courgetter

  • 2-3 forårsløg - kun den grønne del

  • 3-4 fed hvidløg

  • en håndfuld persille

  • 2 spsk parmesan ost

  • 250ml madlavningsfløde

  • olivenolie

  • 2 spsk smør

  • 300-500g pasta

Sådan gør du:

  1. Hak den grønne del af forårsløget og hvidløget. Finthak persillen, skær svampe i tynde skiver, og skær også squashen i skiver.

  2. Put noget olivenolie og smør i en stor stegepande, og tilføj løgene først, og sauter dem kort.

  3. Tilføj hvidløget, og sauter det også hurtigt, og pas på med at det ikke brænder på, for så giver det en bitter smag.

  4. Tilføj svampe og squash, rør lidt rundt i panden, og tilføj så også persille. Smag til med salt og peber.

  5. Sauteres i 5-7 minutter, og derefter tilsættes madlavningsfløden, og det simres i et stykke tid, indtil cremet.

  6. Kog pastaen i henhold med instrukserne på pakken, og bland det derefter sammen med svampe og squash saucen. Hvis saucen er for tynd, kan du tilføje noget af kogevandet fra pastaen, og bruge det som stivelse. Husk også at smage til med mindst en spiseske parmesan ost.

  7. Serveres med en grøn salat og mere parmesan ost. Serveres og nydes mens den er varm.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

opskrift af MARCELA SAMBOL