Gulerods- og spidskommensuppe med grillede kammuslinger

CARROT SOUP

FROKOST / 45 MIN / 6 SERVERINGER / NEM

INGREDIENSER

  • 12 mellemstore gulerødder
  • 50 g smør + ekstra til kammuslingerne
  • 1 l grøntsagsbouillon eller varmt saltet vand
  • 3-4 spsk madlavningsfløde
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 6 mellemstore kammuslinger
  • salt og peber
  • 2 spsk EVO olie

SÅDAN LAVER DU DET

1. Skræl og hak gulerødderne i små stykker. Placer en mellemstor kasserolle eller gryde på mellem varme, tilføj lidt olie og smør. Når smøret er gyldent tilføjes de hakkede gulerødder. Lad dem simre i smøret i ca. 5 minutter, og rør lejlighedsvis rundt med en træske.

2. Hæld bouillonen i kasserollen. Lad det hele simre i omkring 20 minutter.

3. Blend derefter det hele sammen, indtil blødt og cremet. Tilføj så spidskommen, peber og madlavningsfløde, og vend det hele godt sammen. Hold suppen varm undervejs, men pas på ikke at blive ramt af suppen mens du blender den.

4. Tænd ovnen på grill funktionen, eller høj varme. Placer kammuslingerne på en bageplade, dækket med bagepapir. Krydr godt med slat og peber, og placer så et lille stykke smør ovenpå hver kammusling. Grill dem indtil de er let gyldne - de skal ikke have for lang tid.

5. Hæld suppen i 6 skåle til servering. Slut af med at placere kammuslingerne ovenpå, og drys med ekstra peber og spidskommen.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Mad & Delicacy.

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere