Rosenkålssalat

Der er nogen der har minimeret kålen!... Nej vent, det er bare rosenkål.

Ligesom broccoli, så er rosenkål nok en af de grøntsager der modtager flest delte meninger. Nogle kan slet ikke klare at kigge på dem, mens andre finder dem helt uimodståelige - Her hos Eat Grim hører vi i hvert fald til den sidste gruppe. Det menes at rosenkålen får deres engelske navn (brussel sprouts) fra Bruxelles, hovedstaden i Belgien, hvor de også er virkelig populære. Selv hvis du ikke er den største fan af rosenkål, så prøv alligevel at give denne opskrift en chance, og se om du ikke måske kan komme på hold mini-kål sammen med os.

TILBEHØR / 2 SERVERINGER / 20 MIN / NEM

Ingredienser 

  • 200 g rosenkål 

  • 1 håndfuld valnødder 

  • 1 håndfuld revet parmesan 

  • 1 teske grov sennep 

  • Olie eller smør til tilberedning 

  • Salt, peber & et skvæt citronsaft efter smag

brussel sprouts salad in a bowl

Sådan gør du

  1. Start ved at rense rosenkålen. Jeg fjernede de 2 yderste blade, og skyllede dem, inden de blev placeret på et rent viskestykke til at tørre af.

  2. Find så en stegepande, og tilføj enten olie eller smør, og steg så rosenkålen i 5 minutters tid. Krydr med salt, peber og lidt citronsaft. 

  3. Serveres med det samme, og anrettes med valnødder og revet parmesan. 

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Camille Maja 

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere