Bruschetta med bagte tomater

Intet siger sommer, så godt som bruschetta gør. Top med bagte tomater, og den ultimative snack er klar.

TILBEHØR / 2 SERVERINGER / 35 MIN / NEM

Pieces of bruschetta topped with tomato, mozzarella and basil, served on a cutting board

Ingredienser:

  • 125-150 g tomater

  • 1 spsk. olivenolie

  • 1 fed hvidløg

  • 1 spsk. balsamico eddike

  • 1-2 skiver brød per person

  • 1 frisk mozzarella

  • Basilikum

  • Salt, peber, olivenolie

Sådan gør du:

  1. Tænd for ovnen til 140 grader C (varmluft). Skyl tomaterne, skær i halve eller kvarte, og vend med 1 spsk olivenolie, 1 spsk balsamico eddike, salt, peber og 1 presset hvidløg. Bages derefter i ca. 30 minutter.

  2. Når der er 5 minutter tilbage, skæres 1-2 skiver brød (per person). Toast (på en grill eller stegepande) dit brød med lidt olivenolie. Når det er gyldent, vendes brødet, og der tilføjes lidt mozzarella på toppen, så det langsomt smelter.

  3. Top med de bagte tomater, salt, peber og frisk basilikum.

 

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

OPSKRIFT AF CAMILLE MAJA