Bruschetta med avocado og pocheret æg

Har du brug for en mættende morgenmad eller let frokost i solen? Her er svaret.

MORGENMAD / 20 MIN / 4 PAX / NEM

INGREDIENSER

2 mellemstore avocado

4 æg

4 skiver brød af god kvalitet

Citronsaft

Evo olie

Salt og peber

SÅDAN LAVER DU DET

1) Skær avocadoerne i halve, fjern stenen og skrællen. Skær i mindre stykker og gem i en skål. Krydr med olie, salt og citronsaft. Brug så en ske til at mose avocadoen og blande ingredienserne.

2) Forbered det pocherede æg (brug så friske æg som muligt). Fyld en lille kasserolle så den er 2/3 fyldt med vand, og bring i kog, før varmen reduceres. Tilføj en spsk eddike til vandet. Åben ægget ned i en mindre kop eller beholder, brug en træske til at få vandet i bevægelse i en cirkel, og hæld så roligt ægget ned i vandet. Pocher ægget i ca. 2-3 minutter, mens du nænsomt vender det rundt og sikrer at det hele tiden er dækket af vand. Når æggehviden er fast, kan du bruge en hullet ske til at fjerne den fra vandet. Gentag denne process for resten af æggene. Placer dem roligt på et stykke køkkenrulle, så de kan tørre af.

3) Toast brødet i omkring 5-6 minutter, indtil det har fået lidt farve på begge sider. Du kan også bruge en grill eller en pande for at sikre at brødet bliver sprødt.

4) Spred så avocado-blandingen over brødet og dryp med lidt olie..

5) Placer det pocherede æg ovenpå toasten, og krydr med friskkværnet peber. Så er du klar til servering.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Mad & Delicacy 

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere