Blåskimmelost & Rødbede Pizza

Et hjemmelavet lykkehjul, der vil hylde alle dine grimme grøntsager.

INGREDIENSER

  • 1 styk hjemmelavet pizza dej (eller færdiglavet dej) 

  • 1 spsk olivenolie 

  • 2-3 håndfulde rucula 

  • 1 stor rødbede (bagt og skåret i tynde skiver)

  • 1/4 rødløg 

  • 1/2 kop mozzarella 

  • 1/4 kop blåskimmelost, smuldret 

  • 2 spsk parmesan 

  • 2 spsk pinjekerner 

Toppings:

  • Frik rucula, mere parmesan, og oregano  

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 240 grader (C), og dæk en bageplade med bagepapir. 

  2. På en let melet overflade, formes pizza dejen til en stor oval, så tynd som muligt, men uden der kommer huller. Jeg foretrækker også at gøre kanten lidt tykkere. Placer så dejen på bagepladen.

  3. Pensl 1 spsk olivenolie på dejen, og begynd at anrette dine toppings. Start med mozzarella, så rucula, rødbede, rødløg, smuldret blåskimmel ost og pinjekerner. Derefter tilføjes parmesan, havsalt og friskkværnet peber. 

  4. Bag indtil gyldenbrun, 10 til 12 minutter. Top med chiliflager, mere parmesan og frisk timian!

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Hannah Bacon