Salat med peberfrugt og feta ost

Prøv denne forfriskende salat. En blanding af søde peberfrugter, og en frisk feta ost - det er unikt, men det virker! Virkelig nemt og hurtigt at lave. Server med varmt, friskbagt brød eller kiks.

SALAT / 2 SERVERINGER / 1 ½ TIME / NEM

A bowl with a bell pepper and feta salad

Ingredienser:

 • 3 mellem peberfrugter

 • 2-3 fed hvidløg

 • frisk persille

 • olivenolie

 • citron

 • balsamico eddike

 • salt

 • peber

 • feta ost (valgfrit)

Sådan gør du:

 1. Varm en ovn til 200°C.

 2. Skyl og tør de hele peberfrugter, og placer dem i et plant lag på en bageplade med bagepapir, inden de bages i ovnen i ca. 45 minutter. Husk at vende dem rundt undervejs.

 3. Peberfrugterne vil få mørke mærker i ovnen, men bare rolig, de skal bare vendes rundt lejlighedsvis. Mærkerne er ikke bitre, og peberfrugterne skal pilles senere.

 4. Når peberfrugterne er klar, placeres de i en skål eller på en tallerken, og dækkes til, så de dampes fra varmen. Dette gør det nemmere at pille dem. Når de er kølet af, kan du pille skindet af, og rense peberfrugten fra kernerne.

 5. Skær peberfrugterne som du ønsker det, jeg foretrækker at gøre det i strimler. I en skål forberedes dressingen - bland skåret hvidløg, olivenolie, citronsaft, salt, peber, balsamico eddike og hakket persille. Smag til, og lad det hvile i et par minutter.

 6. Derefter tilføjes peberfrugterne til skålen med dressingen, og placeres i køleskabet. Jo længere de trækker, jo mere smag får de. Inden servering smuldres noget feta ost over peberfrugterne, og det serveres som det er, eller som del af et større måltid.

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af MARCELA SAMBOL

  Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

  Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

  Vores Eat Grim-kasser

  Mixy-kasse

  Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

  Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

  Læs mere

  Fruity-kasse

  Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

  Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

  Læs mere

  Family-kasse

  Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

  Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

  Læs mere