Rødbede pandekager med avocado

Disse sjove og smukke pink rødbede pandekager er virkelig hurtige og nemme at lave. Fyldt med sunde rødbeder, naturligt søde, og en ret der nemt kan gøre glutenfri. Husk også at tilføje din favorit topping, i denne opskrift bruger vi most avocado og valnødder! 

MORGENMAD ELLER FROKOST / 2 SERVERINGER / 30 MIN / NEM

Beetroot pancakes topped with avocado mash and apples

Ingredienser:

  • 1 stor rødbede (ca.. 400 g)

  • 1 gulerod

  • 1 fed hvidløg

  • 1 dl mælk

  • 1.5 dl mel

  • 1 dl havre

  • 1 skalotteløg / eller hvidt løg

  • 1 tsk. salt og lidt peber

  • Idéer til topping: Valnødder, avocado mos, æbler eller hvad du ellers har lyst til!

Sådan gør du:

  1. Start med at finde alle ingredienserne frem. Skyl og skræl dine grøntsager, og riv fint rødbede, hvidløg, gulerod og skalotteløg, og placer det hele i en stor skål.

  2. Bland det sammen med æg, havre, mælk, mel, salt og peber, og lad det hvile i 10 minutter.

  3. Mens du venter kan du forberede de toppings du vil bruge.

  4. I en stegepande, tilføj lidt smør eller olie. Brug to spiseskeer dej, til én pandekage. Skru varmen ned til medium, og steg pandekagen i ca. 2-3 minutter per side.

  5. Gentag indtil al dejen er væk, og server med lige det du ønsker på toppen. Velbekomme!

Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af CAMILLE MAJA