Rødbede æggekage

Meget nemme æggekage opskrift, perfekt til når du ikke er sikker på hvordan du skal bruge dine grøntsager.

FROKOST ELLER AFTENSMAD / 4 SERVERINGER / 40 MIN / NEM

Two plates of beetroot eggcake

Ingredienser

  • 2-3 små rødbeder

  • 1 stor pastinak

  • 1 dåse kidney bønner

  • 3 æg

  • ½ dl havremælk

  • 1 fed hvidløg, finthakket

  • Salt & peber efter smag

  • Olivenolie

  • Feta ost som topping 

Dressing

  • 2 dl skyr

  • 1 spsk mayonnaise

  • Persille eller andre urter

  • Salt & peber efter smag

Sådan gør du

  1. Riv rødbeder og pastinak. Bland det derefter sammen med kidney bønner, æg, havremælk, hvidløg og et drys salt og peber. 

  2. Varm olie op i en pande. Form så små runde kager af rødbede blandingen, og steg dem i panden ved lav varme, i ca. 30 minutter - indtil æggene er tilberedt, og kagerne er faste. Du kan med fordel dække panden med et låg, hvis du har et.

  3. Lav dressingen imens: Bland skyr, mayonnaise og persille med salt og peber. Derefter er du klar til servering! 

 Husk at tagge dine egne kreationer med #eatgrim og #cookinggrim på Instagram, og følg os via @eatgrim.

Opskrift af Kodeordeter