En grim Halloween anretning med Karen's Bord og Eat Grim

Har du set det perfekte, grimme Halloween bord vi har lavet?

Grimme gulerødder, små rødkål, underlige græskar, krumme majs, og meget mere...

Med vores grimme grøntsager, og Karens Bord's smukke dekorationer, ville vi vise hvordan unikke former og sjove grøntsager, kan være med til at skabe et imponerende middagsbord - og sikre at det er smukt på den uperfekte måde. 

 I denne video kan du se borddekorationerne, og alle de farver der er blevet brugt, for at skabe et personligt og sjovt Halloween bord.

Karen's Bord er skabt af Louise Eich-Hiolund og Andrea Veno. Virksomheden er navngivet efter Louise's søde bedstemor, der altid havde sans for æstetik. Åbenlyst nok, er dette også noget Louise og Andrea har styr på, hvilket især kan ses i deres unikke og personlige produkter, og selvfølgelig også deres utroligt bord arrangementer.

Den talentfulde Jonas Spejstrup hjalp os med at lave skulpturer fra vores grøntsager, hvilket vi aldrig har prøvet før - men det virkede!!! Dette er i hvert fald ikke sidste gang vi bruger vores grøntsager til andet end madlavning.

Så her er en udfordring til dig: Brug de anderledes, de krumme, og sjove og unikke ting som du har liggende, til at skabe dit eget Halloween bord. Lav det uperfekt, og æstetisk smukt! 
 
God fornøjelse

(Du kan finde mange flere spændende opskrifter, i vores opskriftsbog, lige her.)

Vil du lave flere lækre opskrifter derhjemme?

Alle vores opskrifter er skabt med inspiration fra vores Eat Grim-kasser. Hvis du er interesseret i at starte dit eget abonnement, og få frugt & grønt leveret lige til døren, så udforsk vores forskellige kasser nedenfor.

Vores Eat Grim-kasser

Mixy-kasse

Tilgængelig i tre størrelser, der passer alt fra singler til større familier.

Fyldt med en god variation af økologiske frugter og grøntsager, og bliver leveret med tilpassede opskrifter, så du aldrig kommer til at mangle inspiration i køkkenet.

Læs mere

Fruity-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til dem der elsker frugt og sunde snacks.

Denne kasse er fyldt med lækre økologiske frugter, mindst 4+ kg frugt per kasse (30+ stykker), med 4-5 forskellige sorter, passende til husholdninger på ca. 2 - 4 personer.

Læs mere

Family-kasse

Tilgængelig i en størrelse, og perfekt til familier med små børn eller teenagere.

Denne kasse indeholder en god blanding af klassisk og velkendt frugt & grønt, som nemt kan tilberedes. Hver kasser har 8-10 kg råvarer, med 11+ forskellige sorter.

Læs mere